Pakketten

Doe het zelf

Een Doe-het-zelf pakket is zo samengesteld dat je je eigen livestream kan verzorgen. Naast een duidelijke handleiding hebben we ook instructievideo’s gemaakt waarin we uitleggen hoe alles werkt. 

Wij denken dat iedereen hier mee kan werken, zelfs zonder technische kennis. Kom je er toch niet helemaal uit, dan kan je altijd nog contact met onze helpdesk opnemen.

Meer weten over onze Doe-het-zelf pakketten? Klik op onderstaande knop!

Op locatie

Heb je de wens om een livestream vanuit je (bedrijfs)pand of een andere mooie omgeving te maken? Met onze Op-locatie pakketten kunnen wij van elke gelegenheid een livestreamstudio maken, zonder het karakter van de locatie uit het oog te verliezen.

Wij doen er alles aan de livestream naar jouw ideeën in beeld te brengen. Tijdens een locatiebezoek brengen we je wensen in kaart en bespreken wat mogelijk is.

Meer weten over onze Op-locatie pakketten? Klik op onderstaande knop!

Wel een stream, maar geen idee?

Wij denken met je mee!

Onze projectmedewerkers brainstormen graag met je over mogelijkheden en opties. Wij kunnen zelfs de complete organisatie van de livestream voor je organiseren. In een persoonlijk gesprek of onlinemeeting kunnen we gezamenlijk mogelijkheden en opties bespreken. Voor ons is niets te gek! Binnen of buiten, in een studio of op locatie, zelfs in het buitenland, wij zorgen dat het kan.

Verder hebben we keuze uit verschillende presentatoren en/of keynotesprekers die als gespreksleider of tafelgast(en) invulling kunnen geven aan je livestream. Ook denken we mee over intro- en (pauze)filmpjes om de livestream meer kracht bij te zetten.

Om je te helpen bij het organiseren van je livestream, hebben we een 10-stappenplan om succesvolle webinars te organiseren. Klik op onderstaande knop om deze te downloaden.

Studio

We beschikken over een eigen studio net buiten het centrum van Zwolle. Vanuit deze studio kunnen we direct starten met streamen. Vooraf maken we een draaiboek en stellen we samen het script op. Voorafgaand aan de stream doen we een doorloop in de studio en dan kunnen we live!

Het is voor ons belangrijk dat je met een gerust hart aan de stream begint. Daarom besteden we veel aandacht aan de voorbereiding voor de livestream.

Meer weten over onze Studio pakketten? Klik op onderstaande knop!

Hybride-events

Bij een hybride-event is er, naast het evenement met live aanwezige deelnemers, een livestream waarop online kan worden deelgenomen aan het evenement. Wij kunnen ervoor zorgen dat er naast de interactie met livepubliek ook interactie met online-publiek is.

Wij vinden het belangrijk dat de sfeer op locatie ook online ‘voelbaar’ is en dat er interactie  plaatsvindt tussen online- en live-deelnemers.

Meer weten over Hybride-events? Klik op onderstaande knop!