Studio

Ontdek de mogelijkheden

Eén van de voordelen van onze kant en klare studio is dat het je de zoektocht naar een geschikte locatie bespaart. Verder scheelt het veel tijd, onze studio is al ingericht en klaar voor direct gebruik. Decor en inrichting kunnen natuurlijk nog wel aan jouw wensen worden aangepast.

Wil je een tafelgesprek dan kun je plaats nemen aan onze modulaire tafel. Deze is geschikt voor één tot maximaal vijf personen. Achtergrond en inrichting kunnen we aanpassen om het het thema van de livestream beter te ondersteunen, aangevuld met 1 of meer beeldschermen om je uitzending interactief te maken.

Onze studio is te gebruiken voor een algemene ledenvergadering, pubquiz, talkshow, productpresentatie of speech/lezing. We kunnen onze studio zelfs zo omtoveren, dat een DJ of artiest een spetterend live optreden kan verzorgen.

Onderstaand lees je alles over de inhoud van de pakketten en hoe we jou verder kunnen helpen bij het creëren van de juiste studio livestream.

Direct een medewerker spreken?

 

Bel ons

+31 85 8000 290

Mail ons

info@webcastzwolle.nl

Hoe wij werken

We beginnen met een online kennismakingsgesprek, hierdoor leren we jou een beetje kennen en komen we erachter wat je ideeën voor je livestream zijn. We bespreken de mogelijkheden die onze studio te bieden heeft en je projectmanager gaat een offerte voor je maken.

Na jouw goedkeuring op de offerte gaan we de livestream voorbereiden en vragen we je jouw content (zoals afbeeldingen, video’s en presentaties) naar ons op te sturen. Heb je zelf niet de juiste content, dan kunnen wij die voor je maken.

Om alles in juiste banen te leiden maken we een ook draaiboek voor de livestream en de  voorbereidingen hierop. Daarnaast vragen we je een script te maken, waarin beschreven staat wat je op welk moment vertelt en welke content je daarbij wilt zien. We hebben hiervoor een handig invuldocument gemaakt.

Op de dag van de stream nemen we alles nog eens rustig door, een soort generale repetitie. Zo weet iedereen wat er gaat komen, hoe hij/zij moet staan en welke content wanneer gestart wordt.

Daarna starten we de stream en gaan we in 3…. 2… 1…  live!

Neem vrijblijvend contact op.

 

Streaming Platforms

De keuze is reuze kun je in dit geval zeker zeggen. Naast de bekende platforms zijn er nog legio andere platforms om op te streamen. Wij raden je aan om een bekend platform te gebruiken. Heb je geen idee welk platform het meest bij jou wensen aansluit, neem dan contact met ons op.

Webcast Zwolle kan op elk gewenst platform streamen. Bij verschillende platforms bestaat het risico dat de stream onderbroken wordt, wanneer ze het niet eens zijn met de content. Daarom bieden wij de mogelijkheid om te streamen op onze eigen website. We kunnen deze stream ook doorlinken naar jouw website.

Je projectmanager kan adviseren welk platform het best aansluit bij jouw ideeën. 

Tips en Tricks

Kleding

Je voor de camera op je gemak voelen is cruciaal. Draag daarom vooral kleding waarin je je comfortabel voelt. Zorg voor rust in de kleding en wees voorzichtig met dessins, effen tinten komen het mooist over.

Pauzefilmpje

Een video tijdens de uitzending breekt de spanningsboog voor de kijker en geeft tafelgasten de gelegenheid van plaats te wisselen zonder dat kijkers dit in de gaten hebben.

Spiekbriefje

Maak voor iedereen hand-outs met daarop de onderwerpen waarover je gaat praten. Wanneer je deze tijdens de opname vasthoudt, heb je meteen een goede plek voor je handen.

Spraak

Neem vooraf alle tekst goed door (oefen het). Hierdoor sta je rustiger en zelfverzekender voor de camera. Spreek rustig, duidelijk en hard genoeg zodat kijkers je goed kunnen volgen.

Waarmee helpen we ook

Decor

Als duidelijk is welk thema de livestream heeft, kan onze decorontwerper deze sfeer in de studio creëren. Door gebruik van decorstukken en bedrukte achtergronddoeken verandert onze studio in een gezellige huiskamer, talkshow-studio of zelfs in een dance-stage.

Opname

Een groot aantal platformen heeft tegenwoordig ook de optie om de livestream voor je op te nemen. Dit gebeurt alleen in een lage resolutie, daarom adviseren wij livestreams altijd op een full HD recorder op te nemen. Hierdoor kan de opname later alsnog in een hoge resolute online gezet worden. 

Na bewerking

Als de opname klaar is, kunnen wij een nabewerking voor je uitvoeren. Daarbij moet je denken aan knippen/plakken, kleur- en audio-correcties en/of titels. Een slecht verstaanbaar deel kunnen we eventueel ondertitelen. Ook kunnen we een intro en aftiteling aan de video toevoegen. 

Staat er niet bij wat je zoekt of wil je er wat extra bij? Neem dan via onderstaand contact op!

Wij helpen je graag verder!