Whitepaper-download-2

Gratis

Gestroomlijnde webinars geven
voor je organisatie?

In 10 eenvoudig te volgen stappen zorg jij ervoor dat je webinar of webcast een succes wordt!

In dit stappenplan behandelen we:

  • Hoe je een webinar of webcast voorbereid
  • Zorgen dat je kijkers alert blijven
  • Wat je wanneer moet doen voor promotie
  • Wat je niet mag vergeten in je draaiboek
  • Welke content je aan moet leveren voor een succesvolle uitzending
  • Hoe je zorgt voor de jusite follow up om alles uit je webinar of webcast te halen
  • Hoe je zorgt dat jou webinar of webcast zichzelf driedubbel terugverdient
Professioneel, proactief en persoonlijk. Zo ken ik Webcast Zwolle. Vakmensen die kwaliteit leveren en met hun opdrachtgevers meedenken!
Janet Veenstra

Communicatie adviseur , Gemeente Zwolle

De geheimen van succesvolle webinars en webcasts

Een webinar of webcast geven is tegenwoordig noodzakelijk om je boodschap over te brengen aan je doelgroep. Zoom heeft het gebruik dit jaar met 2900% zien stijgen. Dat zegt genoeg over het belang van online meetings, webinars en webcasts.

Veel organisaties zien deze kans en duiken er op. Zet een webcam aan en plan meetings met groepen prospects en personeel. Toch kan dit nog stukken beter en slimmer en is niet elke uitzending zomaar geslaagd.

Kijkers vallen af door saaie sprekers en onderwerpen, stoorzenders zoals haperende internetverbindingen, bestanden die niet laden en schakelmomenten tussen sprekers, video’s, foto’s en presentaties die niet soepel verlopen.

Interactie tussen kijkers en de presentator is belangrijk om de aandacht er bij te houden. Langer dan 10 minuten luisteren is een echte opgave. Als het publiek erin betrokken wordt kun je uren doorgaan zonder dat er mensen uitchecken.

Een succesvolle webinar of webcast geven is niet zomaar gedaan. De techniek, de organisatie en de aankleding kosten veel tijd. Daarnaast heb je goede apparatuur en mensen nodig om alles vlekkeloos te laten verlopen.

Dit is iets wat wij jou graag leren, maar voordat je weet hoe jij een succesvol webinar kan geven, willen wij ons aan je voorstellen. Wij zijn Robin en Duco van Webcast Zwolle, misschien ken je ons van AVXL.

Als audiovisueel bedrijf zijn wij compleet ingericht met hardware en software om professionele webinars en webcasts te organiseren. Bij jou op locatie of bij ons in de kant-en-klare webinar studio!

Professioneel, proactief en persoonlijk. Zo ken ik webcast Zwolle. Vakmensen die kwaliteit leveren en met hun opdrachtgevers meedenken!
Janet Veenstra

Communicatie adviseur, Gemeente Zwolle

De wens van de klant uitstekend in beeld en geluid tot uitdrukking te laten komen. Wij hebben diverse projecten met Webcast Zwolle uitgevoerd tot tevredenheid van zowel ons als van onze opdrachtgevers.
Theo Gerrits

Eigenaar, TO Totaal Organisatie

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst of een sportief evenement: als Webcast Zwolle een bijdrage levert weten we dat we ons wat betreft techniek geen zorgen hoeven te maken!
Hans Roman

Manager, Landstede Sportcentrum

Whitepaper-download-2

Gratis

Weten hoe je een foutloze webinar geeft?

Download het gratis 10-stappenplan!

  • Succes met webinars en webcasts
  • Door iedere organisatie in te zetten